Over ons

IPknowledge is opgericht in 2004 door een 3-tal (ex-)medewerkers van een bekende Zuid Afrikaanse System Integrator. Deze 3 zagen mogelijkheden nieuwe technologieën te introduceren, maar werden geremd door de ‘Target-cultuur’. Direct na de oprichting kwam IPknowledge door één van haar eerste klanten (KPMG Int.) in aanraking met WAN-acceleratie.

Nu, 13-jaar later, is IPknowledge de onbetwiste leider op het gebied van WAN-acceleratie in de BeNeLux en de 4e in EMEA.

Door de vele WAN-acceleratie projecten kwam IPknowledge ook in aanraking met andere vraagstukken op het gebied van Netwerk Performance Management (NPM). Wat later kwam daar Applicatie Performance Management (APM) bij. Ook op deze gebieden behoort IPknowledge ondertussen bij de top in de BeNeLux!

Het is onze visie om dé toonaangevende leverancier te blijven op het gebied van ‘Location Independant Computing’ en ‘Hybrid Enterprise’, waarmee we onze klanten helpen hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

IPknowledge weigert de aangedragen oplossingen ‘zomaar’ te verkopen, maar overtuigt haar klanten graag met een ‘Proof-of-Concept’ of ‘Right-of-Return’. Gewoon, omdat we erin geloven…!

Proof of Concept aanvragen